Сайтът ни може да се казва Тонколони, но това не означава, че не сме разширили възможностите си да ви предоставим технология и от други сфери. Нуждаете се от карта памет за новия си телефон? Или може би трябва лесно да пренесете презентацията си от домашния компютър до работното място с флашка? А вероятно просто се нуждаете от поставка за смартфон, за да гледате филм докато лежите или за да го държите в изправено положение, докато карате кола.

Позволете ни да ви помогнем! За съвсем ниска цена може да се купи качествена флашка. Предлагаме метални флашки и пластмасови, с дигитален разрер от 4ГБ памет за документи и други малки файлове, до 32ГР за снимките и любимата ви музика.  Може да ги закачите за ключодържателя си.

Ако ви е нужна памет за телефон, фотоапарат, или друго устройство, което ползва SD карта—може да ви предложим и това. Микро SD карти с размер от 16ГБ до 64ГБ с включен адаптер за micro-sd adapter порт.

Позволете си удобството, което предлагат поставките за телефони—не е нужно да държите устройството в странни положения на ръцете и да ви болят след това. Имами универсални стойки за телефон, както и такива, които да държат телефона в изправено положение, докато шофирате. 

Купете карти памет, флашки и поставки за телефон онлайн при нас на ниски цени!