Страхувате ли се, че нещо може да се случи с дома ви, докато сте далеч? Или просто искате да наблюдавате новороденото си дете от вашата стая? Позволете си да се отпуснете, като знаете точно какво се случва в дома ви с помощта на видеонаблюдателни камери тип CCTV, или проста WiFi камера. Купете видео наблюдение CCTV камери от нас—предлагаме различни модели, комплекти и единични бройки.

Вземете AHD 4 Канална Система AHD DVR с четири влючени камери в комплекта. Smart Cloud функцията позволява да наблюдавате това, което камерите виждат в реално време през интернет на вашият телефон или компютър. Камерите са водоустойчиви и инфрачервени, което означава, че работят и в пълен мрак и в дъжд. Способни са да засекат движение и да сигнализират на смарт устройството ви чрез DVR устройството, което също така може да прави запис в случай, че ви е нужен. 

Ако имате по-голям имот, препоръчваме двоен комплект от същия модел камери AHD 8 Канална Система AHD DVR + 8 AHD КАМЕРИ / HD CCTV. Характеристиките са същите, но цената е по-изгодна. 

Ако ви е нужна единична камера за домашна потреба тогава Дигитална WIFI Камера KAPP CAM е за вас. Използвайте я да наблюдавате домашния любимец или бебето, докато сте във вашата стая. Камерата се свързва през WiFi мрежата ви, може да се върти, да записва звук и да върпроизвежда звук. Има функция за записване, като записва на SD карта (предлагаме 32ГБ карти памет за камерата).