Когато навън е студено, а ти все трябва да пътуваш; или си във ваканция, а студа те държи вкъщи—може да е много напрягащо, но не е нужно да бъде така. От онлайн сайт за уредби и музика tonkoloni.com, имаме всички необходими джаджи, които ще вкарат цвят в монотона на зимата!

За пътуване с кола предлагаме голям избор аудио плеъри, подходящи за всички коли. Качествения звук, доброто качество на продукта и ниските цени са само очевидните неща, които ще забележите! Плеърите ни имат USB, SD, MMC и AUX вход, радио, RCA изходи и др.

Ако предпочитате нещо по-преносимо може да предложим блутут спийкър UBL Charge 3. Издръжлив на вода, за да работи както на сухо, така и на снега. Чист и ясен звук, лесно свъзване и зареждане на вградената батерия са само няколко от невероятните качества, с които разполага.

За по-усамотена наслада на музика имаме безжични слушалки с блутут версия 5, моделът HBQ-Q32 е перфектен в качество и стил, а също така идва в луксозна кутийка, за да не изгубите слушалките. Зареждай ги в кутията с вградената 1500mAh батерия, а после се наслади на HiFi технологията с активно изолиране на вънщен шум.

За хора, които харесват слушалки с меки заглушителни чашки, може да препоръчаме да видите моделите блутут слушалки, които имат също толкова добър звук, като добавят топлината и комфорта на наушници, в случай не излизате с тях навън.